Prvních 30 minut konzultace ZDARMA !

Co je Performance Max?

Performance Max je inovativní reklamní kampaň v rámci Google Ads, která staví na úspěchu produktových kampaní. Tato nová forma kampaně přináší řadu vylepšení a nabízí nové možnosti pro dosažení efektivních výsledků.

Pro dosažení úspěchu v dnešní konkurenční online sféře je důležité využívat efektivní marketingové nástroje. Jedním z klíčových prvků pro úspěch každého e-shopu jsou PPC reklamní kampaně. V současné době máte na výběr z různých možností, jako je tradiční Sklik od Seznamu nebo reklamy na Facebooku. Nicméně v listopadu loňského roku Google představil nový online nástroj nazvaný Performance Max. Chcete vědět, co se za ním skrývá?

Kampaně řízené umělou inteligencí
S postupem času se technologie neustále vyvíjí a je důležité být v obraze, abychom nezůstali pozadu. Jednou z inovací, která má potenciál zcela změnit online marketingový svět, je nová funkce od společnosti Google nazvaná Performance Max. Jedná se o kampaně, které jsou řízené umělou inteligencí.
Tato novinka především potěší ty, kteří nechtějí strávit hodiny nastavováním reklamních kampaní sami. Nechtějí se zabývat parametry, výběrem cílové skupiny, klíčovými slovy, jazykem nebo zemí, na kterou se zaměřit. Co kdyby to za ně dělal počítač? A to je přesně to, co Performance Max nabízí.
Správa reklamních kampaní se neustále rozvíjí a nabízí nové funkce a možnosti cílení reklamy. Pokud chcete efektivně alokovat své náklady na reklamu, doporučujeme využít náš bezplatný PPC audit, který vám ukáže správnou cestu.

Vy jako klient máte plnou kontrolu nad cílem a rozpočtem, který chcete investovat do reklamní kampaně.

Nemusíte se obávat, že byste ztratili kontrolu nad svou kampaní. Vaše cíle reklamy a rozpočet zůstávají ve vašich rukou. Můžete si také sami určit hodnotu návratnosti investice a cenu za konverzi. Můžete také ovládat grafický design a textový obsah reklamy, a rovněž můžete aktualizovat informace o produktech ve vašem produktovém feedu.
To však představuje jen část procesu plánování a spuštění reklamní kampaně. Ti, kdo již spustili reklamu pomocí Google, vědí, že je to náročný úkol. Nový nástroj Performance Max vám umožní ulehčit si práci a usnadnit vám celý proces, abyste mohli věnovat více času na tvorbu samotného reklamního materiálu.
Performance Max využívá získaných informací k výběru typu reklamy a cílového publika pro vaši reklamní kampaň. Je to takový "game-changer" v marketingovém světě, který vám poskytuje nové možnosti a způsoby, jak dosáhnout lepších výsledků.